MENU’S DINNER

Met de hieronder voorgestelde gerechten kan u zelf een menu samenstellen. Alle gerechten worden geserveerd met de best bijhorende seizoensgroenten en cruditees, inclusief krokketen, frieten, puree, of gratin dauphinois.
(minimum 40 personen – < 40 personen dienst supplement)

VOORGERECHTEN
Carpaccio van rund met ruccola en parmezaan
Kaas of garnalenkroketjes
Parmaham gemengde sla en meloen dressing
Seizoenspastei 2 soorten van de chef
Noors visschoteltje
Cocktail van grijze garnalen
Koninginnehapje
Vissershapje
Scampi met look / Scampi curryroom / Scampi diablo
Lauwe sla scampi / Lauwe sla petit Suisse / Lauwe sla gewokte kip met levertjes krokant

SOEPEN
Tomatenroomsoep / Aspergesoep / Bloemkoolbroccolisoep / Kippensoep
Thaise kippensoep / Andalousische soep / Groentenbouillon / Consome celestine geparfumeerd met sherry

HOOFDGERECHTEN
Filet van Gerskip
Brochette Royal
Vol au vent
Kalkoenplave
Goulash pushta
Blanquette
Boef bourginon
Varkenshaasje*
Tournedos Steak*
Zalm / Kabeljauw / Tongrolletjes met fijne vissaus*
Everzwijnstoofpotje**
Hertenstoofpotje**
Hert of everzwijntornedos**

Sauzen
Champignonroom / Stoganoff / Bearnaize / Groene Pepersaus
Aangepaste Vleesjus

DESSERTS
Dame Blanche / Tiramissu / Chocolademousse / Diverse Bavarois / Dessertpallet